5 ujjas kesztyűbábok

KesztyűbáA BabuArt kézzel készített 5 ujjas kesztyűbábok amellett, hogy felhőtlen szórakozást nyújtanak a gyermekek részére, fejlesztik a kreativitást és a személyiséget is. Az interaktív bábozásnak köszönhetően megfigyelhetjük, hogy a bábozó gyermek nem ejt hibát beszédében a bábjáték alatt, hiszen más emberként, egy szerepben lép fel, miközben elfeledkezik önmagáról. A bábozás jótékony hatását már az oktatásban és különböző terápiákon is felhasználják, így a báboknak mindenképpen helye van az óvodákban, napközikben, de kiválóan használhatók otthon is, ahol a szülők aktívan bevonhatják magukat a játékba.

Kesztyűbábok a BabuArt kínálatában

Az kesztyűbábok kínálata között számos figura megtalálható, mint például az egereknyuszik, vagy malackák, amelyek szerkezetileg és formailag egyaránt igényesen kivitelezett játékok. Karakterességük megjelenik a színekben, az összhatásban és a formákban is, valamint minden kesztyűbáb esetén az állatokat egyéb, egyedi kiegészítővel díszítettük. Ezek a bábok segítik az ujjmozgások lazító gyakorlását, illetve a gyermekek egy kézzel eljátszhatják a kiválasztott figurákkal kedvenc meséjük történetét, amivel sok szórakoztató percet szerezhetnek az egész család számára. Az 5 ujjas bábok esetében egy kézen egyből három karaktert formázhatnak meg a gyerekek, így intenzíven jelen lehet a szem- és a kézkoordináció tudatossága.

A Babu egyedi, kézzel készített kesztyűbábjai gyerekbarát anyagokból készültek, egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak, így gyermeked, unokád önfeledten, biztonságosan játszat ezekkel az alkotásokkal. Mikropolár anyaguknak köszönhetően mosás után is megőrzik eredeti formájukat, így garantáljuk gyermekednek, hogy kedvenc figurája hű társként végig kíséri őt gyermekkorán.

A bábozással közelebb kerülhetsz gyermekedhez, hiszen ez a tevékenység hozzájárul a minőségi idő eltöltéséhez. Saját fantáziátokra bízhatjátok a játékot és a történetmesélésre koncentrálva szórakozhattok együtt az 5 ujjas kesztyűbábok bevonásával. Ha igazán minőségi elfoglaltságot keresel gyermeked vagy az egész családod számára, akkor a Babu bábokat teljes szívből ajánljuk neked. Válogass együtt a kézzel készített kesztyűbábjaink közül webshopunkban, hogy megtaláljátok gyermeked új kedvenc játékát!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.