1/5

Népszerű báb kategóriák

Kézbábok
Fejbábok
Összes kategória
Show More

BabuArt hírek

June 30, 2020

Kedves vásárlóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy rendszerhiba miatt átmenetileg nem működik a webshopon az online bankkártyás fizetés. A helyreállításig szíves türelmeteket kérjük. A hiba megoldásáig minden utánvétes rendelésből keletkező 400 Ft-os plusz költséget átvállaljuk.

June 4, 2020

Az utóbbi időben nagyon sokan kerestétek nálunk az egészségügyi maszkokat, és bizalmat szavaztatok nekünk. Úgy döntöttünk, hogy hosszútávon is elérhetővé tesszük számotokra a szájmaszkokat, sőt mi több hamarosan TEXMAX néven forgalmazzuk majd termékeinket.

Új név, megszokott minőség!

Részletek hamarosan!

Please reload

Babuart filozófia
Egyedi bábok
Iratkozz fel YouTube csatornánkra

Báb webáruház

Szerezz örömet gyermekednek, unokádnak a Babu bábokkal! Felejthetetlen pillanatokat, boldog perceket garantál minden kínálatunkban megtalálható egyedi báb, melynek minden egyes darabját kézzel készítjük el. Célunk, hogy olyan termékeket hozzunk létre számotokra a BabuArt Textiljáték Alkotóműhelyében, melyek elősegítik a gyermekek személyiségének harmonikus fejlődését, kreativitását, és a szociális kapcsolataik fejlesztését.

A bábokkal való játék amellett, hogy remek szórakozási lehetőség, a játék-diagnosztikában, pszichoterápiában és az oktatásban is felhasználható. Bábozás során megfigyelhetjük a gyermekek mozgásfejlődését, beszédkészségét és fantáziájának fokát is, így képet tudunk formálni az általános értelmi és érzelmi állapotáról. A bábok segítségével a különböző idegen nyelvek tanulása is elősegíthető, valamint a szókincs is bővülhet a gyermekek saját anyanyelvén egyaránt. Meleg szívvel és lélekkel ajánljuk Nektek, hogy szerezzétek be egyedi bábjainkat, hiszen így a szórakozás mellett minőségi időt tudtok gyermeketekkel, unokátokkal eltölteni tanulás közben is.

Bábok kicsiknek és nagyoknak

Meséljétek el gyermeketeknek a kedvenc történeteteket a Babu ujj-, kéz- és fejbábjaink segítségével! A kéz- és fejbábjainkat gyermek és felnőtt méretben egyaránt megrendelhetitek, így az egész család együtt szórakozhat. Kínálatunkban számos mesefigurát megtalálhattok, amelyek hozzájárulnak a színes és interaktív játékhoz. Az egy családba tartózó karaktereket báb csomagajánlatainkban gyűjtöttük össze nektek, így nem maradhat ki egy szereplő sem a meséből és kerek egész lehet a történet.

Mikropolár anyagból készült játszó overálok

A bábok mellé szerezzetek be gyermeketeknek, unokátoknak egy-egy mikropolár anyagból készült játszó overált a kényelmes játékhoz! Ezeket a játszós ruhákat fejbábjainkkal párosítva csak ajánlani tudjuk minden gyermeknek a farsangi mulatsághoz, különböző beöltözős bulikhoz.

Kabalafigurák minden méretben

Fő profilunk, a különböző típusú báb készítése mellett egyedi figurákat, kabalafigurákat is varrunk. Minden sportcsapatnak, cégnek, esetleg iskolának szüksége lehet egyedi kabalafigurára, mely összefogja a csapatot, motivál és minden tagnak lelki támaszt nyújt. Kérjetek egyedi ajánlatot saját kabalafigurátokhoz és mi elkészítjük nektek a csapat legújabb tagját!

Különleges és egyedi bábjaink kreatívvá teszik az unalmas délutánokat, a közös játékkal rengeteg élményt szerezhettek együtt gyermeketekkel, unokátokkal. Nézzetek körül széles ujj-, kéz- és fejbáb kínálatunkban és rendeljetek webáruházunkból néhány kattintással!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.