Báb csomagok

Csomagajánlatainkban összeválogattuk neked a legnépszerűbb figurákat, amelyek minden gyermek számára az önfeledt játékot és szórakozást jelentik. A BabuArt kínálatában megtalálhatjátok többek között Piroska és a farkas, Ludas Matyi, Öreg néne őzikéje kézbábjainkat, valamint A három pillangó fejbábokat is.
 

Egyedi, kézzel varrott kéz- és fejbábjainkat a legkiválóbb minőségű alapanyagokat felhasználva készítettük el, így egészségre káros kémiai adalékanyagokat, például ragasztót nem tartalmaznak. Több termékünket a Magyar Iparművészeti Lektorátus minősített, így egyedi zsűri számmal ellátott alkotások. Célunk olyan termékek létrehozása a gyermekek számára, amelyek elősegítik személyiségének harmonikus fejlődését, kreativitását és szociális kapcsolataik fejlődését.
 

Csomagajánlataink tökéletes választást jelentenek szülinapi zsúrok, baráti összejövetelek, óvodák, iskolák és napközik számára. A gyermekek együtt, egy közös történetet elmesélve, felszabadultan játszhatnak a Babu kéz- és fejbábokban, amelyeket különböző méretekben is megtalálhatsz webáruházunkban, így a felnőttek is csatlakozhatnak a szórakozáshoz. Szeretnénk a gyermekek és az egész család számára egy sajátos hangulatú mesevilágot teremteni különleges bábjainkkal, amelyek feldobják a hétköznapi játékot és különleges szórakozást nyújtanak a résztvevők számára.
 

A bábjáték segíti gyermeked, unokád mozgásának összerendezését, az ujjmozgások lazító gyakorlását és a hiányos feltételes reflexek kifejlesztését. A bábozás során megfigyelhető, hogy a gyermekek sok esetben nem ejtenek hibát beszédükben, így a figurákkal könnyen fejleszthető beszédkészségük is. Az idegennyelv tanulás érdekében is érdemes egy-egy kéz- és fejbábot beszerezni, hiszen gyermeked így játékosan tanulhat, miközben jól érzi magát. A Babu csomagajánlatok mellé szabadon válogathatsz egyéb, számotokra kedves figurákat is, kiegészítve a készletet. Válogass te is kézzel készített kéz- és fejbábjaink közül!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.