Bubóka alvós bábok

Alvós bábjaink különlegessége, hogy alvókaként és kesztyűbábként egyaránt használhatóak. Pamut anyagának köszönhetően puha kedvence lehet a gyermekeknek.

Az alvóka biztonságot, megnyugvást és komfortot ad minden gyermek számára alvás közben, valamint egyfajta erős kötődés is kialakulhat a plüss és a kicsi között, hiszen egyik legjobb barátjukká válhat, aki akkor is vigyáz rájuk, ha ismeretlen, új környezetbe kerülnek. Ismerd meg a Bubóka alvós bábot a BabuArttól!

A Bubóka alvós báb hivatalos zsűri által minősített termék, egyediségének, színvilágának és fantáziadús kialakításának köszönhetően. A Bubóka alvós bábot puha pamut anyagból készítettük el a gyermekek számára, amely nem foszlik, minőségi, jó és egészségre nem káros összetevőkből áll. A plüss bábok az alvás mellett játékra is tökéletesen alkalmasak, hiszen kialakításuknak köszönhetően kesztyűbábként is használhatók. Megfelelő választás az olyan gyermekek számára, akik szeretnek különböző plüssökkel, bábokkal játszani alvás előtt, mivel amellett, hogy hozzábújhatnak, biztos játszótársat is jelenthet számukra. A szülők részéről is ideális választás abban az esetben, ha az esti mesét bábjátékkal ötvözik, és különböző történeteket találnak ki a gyermekeknek Bubóka segítségével. A bábjáték hozzájárul a kicsik személyiségfejlődéséhez, valamint kreativitásuk és fantáziájuk is fejleszthető közben. Az alvós bábok segítenek abban, hogy kialakuljon a gyermekekben a felelősségvállalás, mivel ez az első olyan tulajdonuk, amire figyelmet kell fordítaniuk a törődés mellett. Bubókának a gyermekek elmesélhetik a nap történéseit, megoszthatják vele titkukat, valamint támaszt is jelent számukra a figura közelsége akár betegség, fájdalom esetén is.

A legtöbb esetben a gyermekek választják ki, hogy milyen társsal szeretnének aludni, legyen ez plüssfigura, kispárna vagy bármiféle tetszőleges anyag. Egy kis rásegítéssel azonban Bubóka lehet gyermeked kedvenc alvós játéka, nélkülözhetetlen társa és legjobb barátja. Válaszd a Babu alvós bábot, amelyhez gyermeked fordulhat, ha egy barátra van szüksége! Őrizze gyermeked legszebb álmait a Babu Bubóka alvós báb!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.