Jelmezek:

A farsangi jelmezválasztás minden kisgyermek életében meghatározó pillanat, hiszen szeretne kitűnni a társai közül, szeretne ő lenni a legjobb, esetleg megnyerni a jelmezversenyt. Bemutatjuk neked a BabuArt jelmezgyűjteményét, amelyben gyermeked garantált sikert arathat!

A Babu jelmezek egyedi, kézzel varrott technikával készülnek, így biztos, hogy gyermekednek nem akad közvetlen vetélytársa a farsangi mulatságokon. Mikropolár anyaguk egy rugalmas, könnyű, lélegző szintetikus anyag, amely megőrzi jellemző tulajdonságait akkor is, ha ismételt mosásnak van kitéve. Kiemelt célunknak és küldetésnek érezzük, hogy minden kisgyermek önfeledt mulatságához a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítsuk, amelyben jól érzi magát játék közben és könnyen tud benne mozogni is.
 

A farsangi jelmez kínálatunkban számos állat megtalálható, így válogathatsz gyermekeddel, unokáddal a béka, róka, bárány, kacsa, csibe vagy akár bika öltözetek közül is. A Babu jelmezeket három féle méretben készítjük el nektek, míg a hozzájuk tartozó fejbábok két méretben szerepelnek kínálatunkban. A szettekhez igény esetén különböző kiegészítőket is tudunk biztosítani, mint például farok nyuszi, cica és maci jelmezek esetén, így gyermeked teljes mértékben átélheti szerepét. A jelmezek mellé különböző kézbábokat is válogathatsz, tökéletesre varázsolva a megjelenést.

A jelmezeket gyermeked nem csak farsang alkalmával viselheti, hanem egyéb, beöltözős bulikon is jó választás lehet egy-egy megfelelően kiválasztott öltözék. Szülinapi zsúrokon, otthoni játékokon is kényelmes viseletet biztosít a Babu jelmez, ha gyermeked egy pillanatra szívesen bújna kedvenc állata bőrébe. A jelmezeket külön játszós overálként is lehet alkalmazni, ami puha és kényelmes viseletet biztosít a kicsik számára a játszós délutánokon. Válogass gyermekeddel, unokáddal a BabuArt farsangi jelmez kínálatából! Találd meg webáruházunkban a tökéletes jelmezt a kényelmes mókához és szórakozáshoz!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.