Fejbábok

Szeretnénk bemutatni Neked a BabuArt különleges, egyedi, kézzel készült fejbábjait, melyek a tökéletes, harmonikus családi játékhoz gyermek és felnőtt méretben egyaránt megvásárolhatók webshopunkban. Azon gyermekek számára, akik nehezebben teremtenek kapcsolatot a környezetükkel, gátlásosak vagy kicsit félénkebbek társaiknál, tökéletes választás lehet egy Babu fejbáb, hiszen az ezzel való játék, a beöltözés élménye cselekvésre, beszédre kényszeríti őket.


Legyen szó bármilyen előre megírt meséről vagy kitalált történetről, kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a Sünitől a Fókán és a Csibén keresztül, egészen akár a Felhőig vagy a Holdig, minden karakter megtalálható. Csomagajánlatunkban megtalálhatóak A három pillangó meséjének szereplői is, de bátran válogathattok hozzá további karaktereket gyermekeddel, unokáddal.
A tökéletes, igazán szórakoztató játékhoz fontos, hogy a gyermekek komfortosan érezzék magukat, így a fejbábokat pamutvászonnal béleljük műszálas anyag helyett, továbbá fokozottan figyelünk arra, hogy semmilyen, az egészségre káros anyagot (pl: ASO vagy ragasztó) ne tartalmazzanak.


Mint a BabuArt minden termékénél, úgy a fejbáboknál is kiemelt célunk, hogy olyan termékeket készítsünk, melyek a szórakozás, játék mellett, elősegítik a gyerekeket a szociális kapcsolataik fejlődésében, fejlesztik a kreativitásukat, személyiségüket, beszédkészségüket.
Egyik nagy büszkeségünk, hogy a Babu fejbábokat 2018-ban a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. szakértői is véleményezték:
„A fejbábok komplex formavilágukkal nem csupán sapkára applikált figurák, hanem viselőjük arcával önálló karaktert alkotnak.”
Ha valami igazán minőségi elfoglaltságot keresel gyermekednek, ami biztosan leköti és ezzel párhuzamosan fejleszti is őt, jó szívvel ajánljuk fejbábjainkat, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy a család minden tagjának sok-sok szórakoztató pillanatot szerezhettek majd vele.

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.