June 30, 2020

Kedves vásárlóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy rendszerhiba miatt átmenetileg nem működik a webshopon az online bankkártyás fizetés. A helyreállításig szíves türelmeteket kérjük. A hiba megoldásáig minden utánvétes rendelésből keletkező 400 Ft-os plusz költséget átvá...

June 4, 2020

Az utóbbi időben nagyon sokan kerestétek nálunk az egészségügyi maszkokat, és bizalmat szavaztatok nekünk. Úgy döntöttünk, hogy hosszútávon is elérhetővé tesszük számotokra a szájmaszkokat, sőt mi több hamarosan TEXMAX néven forgalmazzuk majd termékeinket.

Új név, megsz...

March 19, 2020

Változunk, hogy segíthessünk!

A BabuArt közel 20 éve gyárt bábokat és textiljátékokat, így rengeteg tapasztalattal rendelkezünk tervezés, varrás és gyártás terén. A kialakult veszélyhelyzetben feladatunknak érezzük, hogy a varrodai kapacitásunkat kihasználva megpróbálju...

March 12, 2020

Eljött a jó idő és nincs ötleted, hogyan kösd le gyermeked figyelmét egy-egy hétvégén, vagy akár a tavaszi szünetben? Ez az évszak megannyi lehetőséget tartogat kreatív játékok terén, ha kellően elengeded fantáziádat.

Olvasd el bejegyzésünket, ahol hasznos tippekkel ké...

March 12, 2020

Csempéssz a nyuszika fészkébe húsvéti bábokat, lepd meg gyermeked, unokád fehér nyuszi, csibe és virág kézbábbal! Iratkozz fel hírlevelünkre honlapunkon, hogy Te lehess az a szerencsés, aki megnyeri húsvéti bábcsomagunk egyikét!

A nyereményjáték 2020.03.24-ig tart.

February 20, 2020

A farsangi időszak izgalommal tölti el a gyermekeket és felnőtteket egyaránt, hiszen kiválaszthatják, hogy milyen jelmezbe bújnak a mulatság során. Vajon azt tudjátok, honnan ered a farsang és milyen hagyományok köthetőek hozzá?

Olvassátok el bejegyzésünket a témában,...

February 14, 2020

Gyermeked mindig is rajongott az egzotikus, afrikai állatokért? Örömmel értesítünk téged, hogy most 20% kedvezménnyel szerezheted be a tigris, oroszlán, elefánt, kígyó és majom bábokat. Válogass kínálatunkból és lepd meg gyermeked, unokád Babu bábokkal!

Az akció 2020. f...

November 25, 2019

Szeretnénk tájékoztatni minden kedves vásárlónkat, hogy a december 16-ig leadott rendeléseket még karácsony előtt házhoz szállítjuk. Az utolsó szállítási nap december 19. 
Nézz szét kínálatunkban és találd meg gyermeked kedvencét, mi pedig az ünnepi időszakban díjmente...

October 4, 2019

Ismerjétek meg Csobbancsot, aki egy pályázat alapján készült egy vízügyi szervezetnek! Csobbancs képviseli a kristálytiszta víz, valamint a benne élő állatok és növények egységét, a természet szépségeinek és élővilágának védelmét. Csobbancs kivitelezéséből kiindulva tö...

September 16, 2019

Kedves Játékosok!


Köszönjük mindenkinek a játékban való részvételt. A szerencsés nyertes nevét a játék oldalán megtaláljátok: 

https://www.babuart.eu/kabalafigura-nyeremenyjatek

Nyerj cégednek, sportcsapatodnak, iskoládnak egyedi kabalafigurát!

Nincs más dolgod, mint...

Please reload

Kiemelt tartalmak

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Legfrissebb híreink

November 25, 2019