March 19, 2020

Változunk, hogy segíthessünk!

A BabuArt közel 20 éve gyárt bábokat és textiljátékokat, így rengeteg tapasztalattal rendelkezünk tervezés, varrás és gyártás terén. A kialakult veszélyhelyzetben feladatunknak érezzük, hogy a varrodai kapacitásunkat kihasználva megpróbálju...

March 12, 2020

Eljött a jó idő és nincs ötleted, hogyan kösd le gyermeked figyelmét egy-egy hétvégén, vagy akár a tavaszi szünetben? Ez az évszak megannyi lehetőséget tartogat kreatív játékok terén, ha kellően elengeded fantáziádat.

Olvasd el bejegyzésünket, ahol hasznos tippekkel ké...

March 12, 2020

Csempéssz a nyuszika fészkébe húsvéti bábokat, lepd meg gyermeked, unokád fehér nyuszi, csibe és virág kézbábbal! Iratkozz fel hírlevelünkre honlapunkon, hogy Te lehess az a szerencsés, aki megnyeri húsvéti bábcsomagunk egyikét!

A nyereményjáték 2020.03.24-ig tart.

February 20, 2020

A farsangi időszak izgalommal tölti el a gyermekeket és felnőtteket egyaránt, hiszen kiválaszthatják, hogy milyen jelmezbe bújnak a mulatság során. Vajon azt tudjátok, honnan ered a farsang és milyen hagyományok köthetőek hozzá?

Olvassátok el bejegyzésünket a témában,...

February 14, 2020

Gyermeked mindig is rajongott az egzotikus, afrikai állatokért? Örömmel értesítünk téged, hogy most 20% kedvezménnyel szerezheted be a tigris, oroszlán, elefánt, kígyó és majom bábokat. Válogass kínálatunkból és lepd meg gyermeked, unokád Babu bábokkal!

Az akció 2020. f...

November 25, 2019

Szeretnénk tájékoztatni minden kedves vásárlónkat, hogy a december 16-ig leadott rendeléseket még karácsony előtt házhoz szállítjuk. Az utolsó szállítási nap december 19. 
Nézz szét kínálatunkban és találd meg gyermeked kedvencét, mi pedig az ünnepi időszakban díjmente...

October 4, 2019

Ismerjétek meg Csobbancsot, aki egy pályázat alapján készült egy vízügyi szervezetnek! Csobbancs képviseli a kristálytiszta víz, valamint a benne élő állatok és növények egységét, a természet szépségeinek és élővilágának védelmét. Csobbancs kivitelezéséből kiindulva tö...

September 16, 2019

Kedves Játékosok!


Köszönjük mindenkinek a játékban való részvételt. A szerencsés nyertes nevét a játék oldalán megtaláljátok: 

https://www.babuart.eu/kabalafigura-nyeremenyjatek

Nyerj cégednek, sportcsapatodnak, iskoládnak egyedi kabalafigurát!

Nincs más dolgod, mint...

August 28, 2019

A nyári leállás után kipihenten, tele ötletekkel, újra munkába áll a BabuArt csapata.
Kiemelkedő minőségű Babu bábokkal, kabalákkal várjuk ismét megrendeléseiteket, melyeket igyekszünk minél hamarabb eljuttatni hozzátok. 


Tartsatok velünk ősszel is!

July 4, 2019

Idén nyáron A BabuArt alkotóműhely is vakációzni megy, július 29. és augusztus 21. között szabadságon leszünk. A nyári leállásunkig a július 21-ig leadott rendeléseket tudjuk kiszállítani. Szabadságunk alatt is várjuk a rendeléseket, azonban kiküldésre leghamarabb augu...

Please reload

Kiemelt tartalmak

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Legfrissebb híreink

November 25, 2019

Please reload

Archivált tartalom