Játszó overálok

A felszabadult játékhoz minden gyermeknek szüksége van megfelelő ruházatra, hogy felhőtlenül élvezze a boldog pillanatokat. A Babu játszó overálok tökéletesen megfelelnek erre a célra! Bemutatjuk kínálatunkat, melyben gyermeked garantáltan kényelmesen játszhat az oviban, iskolában, de akár otthon is.

A játszó overálok mikropolár anyagból készülnek, amely egy rugalmas, könnyű, lélegző szintetikus anyag. Fontos sajátossága, hogy ismételt mosás után is megőrzi jellemző tulajdonságait. Kiemelt célunk, hogy minőséget biztosítsunk, és ez által ne okozzon gondot egy szülőnek sem, ha minden játék után foltos, piszkos lesz a ruha. A puha és kényelmes overálok rugalmas kialakításuknak köszönhetően nem korlátozzák a gyermekeket a mozgásban, ezért akadály nélkül, önfeledten mászhatnak fára, futkározhatnak és játszhatnak barátaikkal. A Babu overálok ideális választást jelentenek akár játszótéren, akár otthon játszanak a gyerekek, hiszen mindenhol komfortos viseletet biztosítanak számukra, mivel nem csúszkálnak, valamint könnyű le- és felvenni őket, ha arra kerül sor. Az iskolában, óvodában sem tudunk elképzelni jobb választást a Babu overáloknál, mivel ezek a ruhadarabok számítanak a legmegfelelőbb választásnak váltóruhaként a délutáni játékidőben.

A játszó overálok különböző színekben találhatók meg a BabuArt webáruház kínálatában, így a gyermekek szabadon válogathatnak kedvenc színeik közül. Három féle méretben is elkészítettük, hogy minden szülő ki tudja választani gyermekének a megfelelő darabot. Rendeld meg a Babu játszó overált, szóljatok gyermekeddel a kis barátainak is, hogy egyforma ruhában játszanak együtt az oviban, iskolában vagy a játszótéren!

A játszó overálok amellett, hogy kényelmes viseletnek számítanak játék közben, ideális jelmezválasztásnak bizonyulnak farsangi mulatsághoz, beöltözős vagy szülinapi zsúrokhoz. Válogass a Babu overálok mellé különböző fej- és kézbábokat, hogy gyermeked be tudjon öltözni kedvenc állatának a farsangi bulin! Találd meg a tökéletes játszó overált gyermekednek a BabuArt webáruházban a kényelmes játék érdekében!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.