Kabalafigura tervezés és gyártás

Legyél üzletember, sportegyesületben csapatkapitány, áruház- vagy étterem igazgató, akár pedagógus, ha csapatban dolgozol, akkor pontosan tudod, mennyit számít a közös lelkesedés és motiváció, hogy minél jobban teljesítsetek együtt. Vezetőként nehéz feladat folytonosan inspirálni a csapatod, de ebben is a segítségedre lehetünk.

A legjobb csapatoknak is szüksége van

olykor egy kis szerencsére

Hozzon nektek szerencsét és lelkesedést csapatotok kabalafigurája, amire minden helyzetben számíthattok! Itt az idő, hogy bevegyétek magatok közé azt a plusz egy főt, aki a csapat szívéért és lelkéért felelős, hiszen a kabalák pont ebben segítenek! Alkossuk meg együtt egyedi figurátokat, és legyetek sikeresebbek és eltökéltebbek a következő megmérettetésen!

Akár van már elképzelés...

...akár nincs

Mi segítünk megálmodni és életre kelteni

csapatod számára a tökéletes kabalát

Kérjen ajánlatot egyedi

kabalafigurára!

Az egyedi célra készített ( speciális célú, saját logóval ellátott ) termékek esetében a termék ára mellett egyszeri tervezési díjat számítunk fel, mely tartalmaz egy darab mintapéldányt. Az utánrendeléseknél ez a költség már nem jelentkezik. Az első termék ára a bonyolultságtól függően 8890 Ft-11430 Ft. A legkisebb méret 18 cm amit vállalunk. Ez az a méret, ahol látszik a figura formája, minden részlet kidolgozható.

Amennyiben úgy érzi, hogy telefonon könnyebben el tudja mondani, hogy milyen egyedi céges bábot álmodtak meg, hívja a

+36 20 458 4226

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb textiltermékek gyártásában. Az utóbbi években egyre több megrendelő keres fel minket, hogy saját kabaláját megrendelje. Ezért a piaci igényekre reagálva létrehoztuk a www.kabalafigura.hu weboldalt, ahol Magyarországon egyedülálló szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Minden vállalkozásnak szüksége lehet kabalafigurákra: sportcsapatoknak, szállodáknak, áruházláncoknak, állami megrendelőknek. Megtervezzük és legyártjuk Önöknek a legkülönbözőbb méretű és formájú figurákat, teljesen személyre szabottan és kiváló minőségben.

 

A minőség garanciája az elmúlt 20 éves tevékenységünk. Nézze meg „termékeink” aloldalunkon  Babu márkanév alatt forgalmazott fejbábjainkat, kézbábjainkat és egyéb textilfiguráinkat.

 

Ezek igazi műalkotások, iparművészeti remekművek. Ezt a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nkft. mint a magyar iparművészeti termékek bírálója 2018. március 1-jén egyedi, magas színvonalú, kiváló minőségű iparművészeti termékekké nyilvánította, minden egyes terméket önálló zsűriszámmal látott el.

 

Reméljük Önt is az elégedett megrendelőink sorában köszönthetjük!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.