Kézbábok

A bábozás az egyik legösztönösebb játéktípus. Minden gyermek megszemélyesíti kedvenc játékát, figuráját, amit aztán különféle tulajdonságokkal ruház fel, történeteket talál ki hozzá, akár még jellegzetes beszédhangot is ad neki. Ezt az ösztönös játékot teheted még izgalmasabbá Babu bábjainkkal! Egyedi, kézzel készített kézbábjaink széles választékában garantáltan megtalálod a számodra, gyermeked vagy unokád számára tökéletes kézbábot.

 

Kínálatunkban megtalálhatóak állatos kézbábjaink, mint a Kiscica, Csibe, Tücsök, Fecske vagy Róka, de olyan mesés kézbábokat is beszerezhetsz, mint Hófehérke, Csupaháj vagy akár a Télapó. Folyamatosan frissülő készlettel tesszük még színesebbé és változatosabbá a bábozás élményét vásárlóink számára. A kézbábokkal könnyedén és játszva tanulhatnak a gyerekek, miközben fejlesztik a kéz- és szemkoordinációt. Már néhány báb birtokában számtalan, különféle mese és történet játszható el. Fontos, hogy a gyerekek bábjáték közben a fantáziájukat és kreativitásukat elengedve, saját történeteiket is eljátszhassák. Ilyenkor a bábok segítenek megszemélyesíteni egy-egy problémát, frusztrációt, ezért a kézbábokat gyermekpszichológusok és szakemberek is előszeretettel használják a félelmek és szorongások feldolgozására. A gyermekek gyakran kötődnek plüss, alvós állatkáikhoz, hiszen biztonságot jelent számukra ezeknek a figuráknak a közelsége. Kézbábjaink esetében a kicsik kedvenc játéka még intenzívebben gyakorolja ezt a hatást. A bábozásnak tanító, példamutató hatása is van a gyermekek számára, így a szülőknek is remek lehetőséget biztosít. Bábjátékok során a legkisebbek szókincse, idegennyelv tudása is nagymértékben növekszik, ezért nyelvtanulás és a kommunikációs készségek fejlesztése érdekében is javasolt beszerezni egy szimpatikus kézbábot, ami a gyerekek segítségére siethet a tanulás közben.

 

Kézbábjaink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak, ragasztó és műanyag hozzáadása nélkül készülnek. A gyermekek személyiségének harmonikus fejlődése érdekében, a vidám játékélményért, közösen eltöltött, minőségi időért válogass te is kézzel készített kézbábjaink közül!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.