Népszerű termékek

Népszerű termékeink már sok gyermek és szülő szívébe belopták magukat, akár otthoni használatról, akár óvodai, iskolai játszós délutánokról beszélünk. Ezek a termékek azok, amelyek már számos közegben sikert arattak kivitelezésüknek, külsejüknek vagy egyéb, különleges tulajdonságuknak köszönhetően. Büszkék vagyunk arra, hogy több, kézzel készített egyedi bábunkat a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft szerzői jogvédelem alá eső igényesen kivitelezett kézműves terméknek minősítette.

A bábozás több jótékony hatással is bír, így meleg szívvel ajánljuk Babu ujj-, fej- és kesztyűbábjainkat tanuláshoz, készségfejlesztéshez. Kevesen gondolnák, hogy a bábjáték során a gyermekek szókincse drasztikusan fejlődhet, az idegen nyelvtanulás is könnyebb, ha különböző figurákkal segítjük a kicsiket. Mindemellett a gyermekek személyisége is formálódhat a bábozás során, hiszen egy új szerepbe léphetnek a játék közben, így levetkőzhetik gátlásaikat, szorongásukat. Bábjaink tökéletesen alkalmasak arra, hogy a legismertebb történetek elmesélése mellett a különböző beszédhibák, mint például a dadogás, is elhalványuljanak. A kreatív bábozás nem csak a tanuláshoz, hanem a varázslatos délutánokhoz, tökéletes kikapcsolódáshoz és felhőtlen pillanatokhoz is hozzájárul, így a gyermekek minden esetben boldog pillanatokat élhetnek át az interaktív játék közben.

Fő célunk, hogy olyan minőségi termékeket gyártsunk nektek, amelyek hű társai lehetnek gyermekednek, unokádnak. Bábjaink, textiljátékaink és overáljaink mind gyermekbarát anyagból készülnek, így egészségre káros anyagokat, mint ASO vagy ragasztó, nem tartalmaznak. Minőségi, kézzel készített fejbábjainkat gyerek és felnőtt méretben is elkészítettük nektek, így az egész család számára izgalmas játéklehetőséget, boldog pillanatokat biztosítanak.

Válogass népszerű kézbábjaink és fejbábjaink közül webáruházunkból! Meséld el gyermekednek, unokádnak gyerekkori kedvenc történetedet és játsszátok el együtt az egyedi Babu bábjainkkal! Vásárolj kézzel készített, minőségi játékot néhány kattintással!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.