• BabuArt

Hamarosan itt a Húsvét!

Frissítve: feb 25


Bár még élénken élnek bennünk a karácsony emlékei, rohamosan közeledünk a húsvéti időszak felé. Ez az ünnep összefonódott a tavasz köszöntésével, családi találkozásokkal, locsolkodással, sonka és kalácsevéssel, ajándékozással. Idén dobjátok fel a családi találkozót!


Tegyétek játékossá a húsvéti családi programokat Babu bábokkal! Mi is lehetne jobb időtöltés az egész család számára, mint mikor mindenki, kortól függetlenül jól szórakozik? Egyedi, kézzel készített kéz- és kesztyűbábjaink szuper ajándékötletek lehetnek a család legkisebbjeinek. Amellett, hogy remek szórakozást jelentenek, még tanító jelleggel is bírnak, fejlesztik a kéz- és szemkoordinációt, beszédtechnikát. Válogassatok kézbáb és kesztyűbáb kínálatunkból a webáruházban!
Interaktív húsvéti programra vágytok? Lepjétek meg az egész családot különleges fejbábokkal és játsszátok el szerepjátékosan a gyerekek kedvenc meséit húsvétkor! Változatos kínálattal várunk titeket webáruházunkban, ahol a Katicabogár, Gomba, Kutya, Pingvin, akár Felhő karaktereket formázó fejbábokat is beszerezhetitek néhány kattintással.


A szórakoztató bábjátékok, csokoládé nyuszi és hímes tojás mellé adunk pár tippet, amivel még izgalmasabbá tehetitek a húsvéti családi összejövetelt.


1.) Locsolóvers verseny


Ki tudja a legtöbb locsolóverset fejből? Üljetek körbe az asztalnál és írjátok össze a versikéket, mondókákat, vagy kezdjétek el felmondani őket. Aki a legtöbbet tudja, az nyer és öntheti nyakon a többieket. Persze, kizárólag azért, hogy ne hervadjanak el az évben.


2.) Kincskeresés


Akár ajándékokkal, akár kedves üzenetekkel, családi fotókkal is tarthattok kincskeresést az összejövetelen. Beszéljétek meg előre, hogy hány kincset rejt el a játékmester, aki után meghatározza a területet, ahol a kincsekre rálelhettek, így ha már megvannak a játékszabályok, indulhat is a kincskeresés! Aki a legtöbbet megtalálja, az nyer és a játéknak akkor van vége, mikor az utolsó kincs is előkerült. A nyereményben egyezzetek meg előre.


Reméljük mindenkinek fantasztikus húsvéti ünnepe lesz. Ajándékozzatok Babu bábokat, próbáljátok ki a fenti játékokat és mindenképp írjátok meg nekünk kommentben, hogy hogy sikerült az idei húsvéti ünnepetek!


Boldog Húsvétot kíván a BabuArt csapata!

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.