• BabuArt

Játszó overál a felszabadult játékhoz

Frissítve: feb 25

Ugye mindenkinek ismerős, mikor tele van a gyermek ruhás szekrénye ruhákkal, de mindegyiken szakadás, lyuk és egyéb, ismeretlen eredetű foltok vannak? Felszabadult játék közben ők nem vigyáznak a ruhákra, nem foglalkoznak azzal, hogy mennyire lesznek koszosak, nekik csak az számít, hogy jól érzik magukat. A Babu játszó overálban gond nélkül játszhatnak az óvodában, iskolában és otthon is. Olvassátok el bejegyzésünket, hogy megtudjátok miért!Minden kisgyermeknek szüksége van olyan ruhára, amiben felszabadultan érzi magát, nem kényelmetlen és nem csúszkál össze-vissza játék közben. A játszó overál mikropolár anyagból készül, ami puha és kényelmes a gyerekek számára. Rugalmas kialakításának köszönhetően nem korlátozza őket a mozgásban, így akadály nélkül mászhatnak fára vagy a mászóka legmagasabb fokára. Az overálok tökéletesen passzolnak a játszótérre, otthoni játékhoz egyaránt, hiszen korlátlan szabadságot nyújtanak a gyerekek számára.


A játszó overálok praktikus szettek az oviban és az iskolában is, hiszen a gyerekeknek szükségük van a játékidőben váltóruhára és váltócipőre, hogy megkíméljék hétköznapi ruhájukat, ezzel a szülők pénztárcájának is kedvezve. A játszó overálokat különböző színekben tudjátok megrendelni a BabuArt webáruházból gyermekeitek számára, így biztosan megtaláljátok a nekik leginkább tetsző darabot. Úgy gondoljuk, hogy minden kisgyereknek móka és szórakozás, ha a barátaikkal együtt tudják ezeket viselni, össze tudnak öltözni játék közben, ezért bátorítsátok a többi szülőt is, hogy szerezzenek be egy-egy színes overált gyermekeiknek!


A Babu overálokat különböző jelmezbálokon, a farsangi szezon idején is hordhatják a gyerekek, hiszen a BabuArt webáruházban fejbábok széles skálája várja a beöltözni vágyókat, amelyeket párosítani lehet a színes egybe részes játszós ruhákhoz. Válogassatok a macska, kutya, maci, farkas vagy akár róka fejbáb közül! A fejbábokat a jelmezbálokon kívül otthoni játékhoz is kiválóan lehet használni, hiszen a gyerekek ilyenkor egy másik szerepbe bújva játszanak, ami amellett, hogy növeli kreativitásukat és fantáziájukat, fejleszti készségeiket és személyiségüket is. Keressetek különböző kézbábokat is a szettekhez, hogy tökéletes legyen gyermeketek farsangi megjelenése!


Nézzetek körül a BabuArt játszó overál kínálatában! Szerezzétek be gyermeketek számára a legkényelmesebb játszós ruhát kedvenc színükben!

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.