• BabuArt

Kedvenc meséd szereplői egy csomagban!

Frissítve: feb 25


Sok esetben a hagyományos, magyar mesék már-már elfelejtődtek, helyette a modernebb mesefilmek vették át a főszerepet. Azonban érdemes emlékeznünk a ’régi’ mesékre is és tovább adni gyermekeink, unokáink számára, fenntartva ezzel a magyar hagyományokat. Ezek a mesék bábokkal kiválóan illusztrálhatók és eljátszhatók, ezért érdemes beszerezni a Babu bábcsomagokat a tökéletes történet elmeséléséhez. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük neked, hogy milyen előnyei vannak egy-egy ilyen csomagnak.


Mindenekelőtt meg kell említeni, hogy a bábozásnak számos jótékony hatása van, amelyeket korábbi bejegyzéseinkben már sokszor említettünk nektek. A szórakozás mellett a tanulás az egyik legfőbb terület, ahol egyértelműen kimutatható a bábjáték rendkívül fontos szerepe. A gyermekek különböző készségei, személyisége, kreativitása is fejlődhet a babozás során, valamint a szókincsbővülés és beszédhiba javulás is megfigyelhető a tevékenység végzése során. Játssz együtt gyermekeddel, unokáddal, hiszen így minőségi időt tölthettek el együtt tanulás közben is!


A bábok külön-külön is tökéletesek arra, hogy az előbb felsorolt pozitív hatásokat elérjük, azonban egy bábcsomag elősegítheti a szociális fejlődést is. Ha gyermekednek beszerzel egy-egy meséhez tartozó garnitúrát, akkor nem csak otthon, de az óvodában, iskolában és egyéb közösségben is együtt tudnak játszani társaikkal. A bábjáték közben a gyermekek legtöbbször egy másik karakter bőrébe bújnak, így levetkőzhetik gátlásaikat és könnyebben megnyílhatnak a többi gyerek előtt.


A Babu bábcsomagokat úgy készítettük el, hogy tartalmazzák az összes olyan kéz- vagy fejbábot, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a gyerekek egy teljes mesét elmeséljenek közösen barátaikkal, szüleikkel együtt. Egy gyermek akár több szereplő karakterét is felveheti, így még érdekesebb lesz a játék, hiszen alkalmazkodnia kell a különböző szereplők személyiségéhez, sajátos tulajdonságaihoz. A bábcsomagokat bátran kiegészítheted egyéb figurákkal is, hiszen ezzel kiszínesíthetitek közösen a meséket gyermeked fantáziájára bízva. Bátran ajánljuk, hogy bíztasd gyermekedet arra, hogy saját szálakkal egészítse ki a meglévő történeteket, esetleg különböző befejezéseket kitalálva, hiszen így még többet tanulhat, valamint közelebb is érezheti magát az adott meséhez. Csomagajánlatainkban összegyűjtöttük neked az egy történethez tartozó bábokat, amelyeket így kedvezményesebb áron szerezhetsz be gyermeked, unokád számára.


Meséljétek el együtt Piroska és a farkas, vagy Ludas Matyi történetét a Babu bábcsomagok segítségével! Nézz körül széles kínálatunkban és rendelj gyermekednek, unokádnak ujj-, kéz- és fejbábjaink közül!

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.