• BabuArt

Kézségfejlesztő játékok gyerekeknek

A gyerekeknek a játék nem csupán szórakozás, megfelelő eszközök segítségével tanulás és tapasztalatszerzés egyben. Melyek azok a játékok, amelyeket érdemes kipróbálni? Tartsatok velünk, mi eláruljuk nektek!

A boltok polcain több ezer olyan játék megtalálható, amely fejleszti a gyerekek különböző készségeit, így szórakozva tanulhatnak otthon is. A mesekönyvekkel gyarapodhat a fantáziájuk, rajzolással és festéssel a kézügyességük fejlődhet. A labdajátékok hozzájárulnak a gyermekek mozgáskoordinációjához, a kártya és gyurma pedig akár órákig is lekötheti őket.

A kézbábok, ujjbábok, kesztyűbábok remek készségfejlesztő játékok gyerekeknek. A bábokkal történeteket mesélhettek együtt, ami pozitív hatással lehet a képzelőerőre és a kommunikációs képességre is.


A legjobb játékok gyerekeknek mindig azon típusú játékok, melyekkel képesek kifejezni önmagukat, és a saját maguk által létrehozott világban történeteket hozhatnak létre és játszhatnak el. Az ilyen típusú történetmeséléshez olyan eszközökre van szükség, melyek alakot öltenek, és képesek megszemélyesíteni egy-egy karaktert. A BabuArt által tervezett és kézzel készített bábjai pont erre a szerepre születtek. A Babunál elérhetőek fejbábok, kézbábok, kesztyűbábok és ujjbábok is. Egyaránt játszhatnak velük kicsik és nagyok is, mivel kéz- és fejbábjaink felnőtt, valamint gyermek méretben is elérhetőek.

Az ujjbábokhoz és kézbábokhoz érdemes bábszínházat építeni, amit az otthon fellelhető székekből, takarókból szinte ingyen, az otthon megtalálható kellékekből tudtok kivitelezni. A bábszínház hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekek még nagyobb beleéléssel játszanak, szinte megfeledkezve önmagukról. A Babu csomagajánlatokkal régi, klasszikus meséket ismerhetnek meg az apróságok, a bábok segítségével elmesélheted nekik az Öreg néne őzikéje vagy a Piroska és a farkas történetét.

BabuArt bábok | Játékok gyerekeknek

A fejbábokkal egy másik világba csöppenhettek, ahol különböző állatok bőrébe bújva élhettek át kalandokat. Játék közben fejlődhet a gyerekek szókincse, könnyebb az idegen nyelvtanulás is.

A szülők, ahol tudják, segítik és támogatják gyermekeik fejlődését. Az első fejlesztő eszközök, melyeket bevetnek, azok a játékok. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy olyan játékokat készítsünk a gyerekeknek, melyek már egészen pici baba kortól segítsék őket képességeik és készségeik fejlődésében. Bízunk benne, hogy bábjaink sok boldogságot és örömet nyújtanak még a gyerkőcöknek még hosszú évszázadokon át.

A Babu bábok teljes kínálatáért kattints ide »»

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.