• BabuArt

Legyen az idei a legszebb karácsony!

Frissítve: feb 25


Hamarosan elérkezünk sokunk kedvenc ünnepéhez, a karácsonyhoz. Az évnek az utolsó hónapja mindig telis tele van várakozással, izgatottsággal és meghittséggel. A karácsony ünnepe már-már összefonódott a családdal és a finom lakomákkal. Idén csempésszetek egy kis vidámságot is az ünnepi programba!

Családi játék bábokkal!

Az összejövetelek az ünneplés mellett arról szólnak, hogy a rég nem látott családtagok bepótolják a kimaradt időt, elmesélik az aktuális történetüket, de sokszor visszatér a nosztalgikus hangulat is. A hosszú sztorizgatás után szétszéled a család, a gyerekek jobb esetben közösen játszanak valamit, a felnőttek pedig privát beszélgetéseket folytatnak. Fontos, hogy ilyenkor kerüljük el a telefonokat, a TV-t és koncentráljunk egymásra. A Babu báb csomagok, ujj-, kéz- és fejbábok tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy összehozzák a gyermekeket és a felnőtteket ezen a jeles ünnepen. A több méretben kapható kéz- és fejbábok a kicsiknek és nagyoknak is kiválóak, hogy általuk egy varázslatos mesébe csöppenjenek. Állítsatok fel otthon bábszínházat és játsszátok el kedvenc meséiteket!


Mesék, amiket ajánlunk

A BabuArt webáruházban számos báb csomagot találhattok, amiben többféle karakter kapott helyet. Ennek köszönhetően nem szükséges egyenként beszerezni a figurákat, hanem a csomag tartalmával egy kerek, egész történetet alkothattok együtt.


1.) Ludas Matyi

Ugye ismeritek Döbrögit és Ludas Matyit? Játsszák el a felnőttek a lusta legény és az uraság történetét, majd vegyék át a szereplést a gyerekek. Érdekes kimenet születhet abból, ha a kicsik elmesélik a hallott történetet. Bíztassátok őket, hogy találjanak ki új szálakat, alkalmazkodjanak egymáshoz és használják ki kreativitásukat!


2.) Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj

A Babu báb csomaggal előadhatjátok a három legény meséjét is, akik elmentek szolgálni, hogy megkeressék kenyerüket. A kalandos népmesébe is vihettek új szálakat, kitalálhattok új fordulatokat a gyerekekkel, így garantáltan egy érdekes és vicces történet fog kikerekedni belőle.

3.) Klasszikusok

Biztosak vagyunk benne, hogy már elmeséltétek a gyerekeknek az Öreg néne őzikéje, A kismalac és a farkasok és a Piroska és a farkas történetét is. Most új színt vihettek a mesélésbe! Ha beszereztétek a báb csomagokat, akkor a család összes tagja összeteheti képzelőerejét, és új mesét alkothattok a három mese szereplőiből. Találjátok ki az erdő meséjét és szórakozzatok vidáman a karácsonyi ebéd után!

A bábok összehozzák a családot, hiszen remek alkalmat biztosítanak arra, hogy mindenki együtt játsszon. A felnőttek újraélhetik gyermekkorukat, míg a kisebbek sokat tanulhatnak az idősebbektől. A Babuart webáruházban a báb csomagok mellett többféle, kézzel készített bábokat találhattok, amelyek kiegészíthetik az otthoni bábkészletet, és segítségükkel jobbnál jobb történetek születhetnek. Játsszatok együtt a szeretet ünnepén!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a BabuArt!

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.