• BabuArt

Találd meg a tökéletes farsangi jelmezt!

Frissítve: feb 25

A farsangszezonban minden szülő igyekszik megtalálni gyermekének azt a jelmezt, amiben a kicsi is jól érzi magát, kényelmesen tud majd benne mozogni és egyedi farsangi jelmez számára az óvodában. Minden évnek megvannak a maga farsangi trendjei, amikor egy óvodás vagy iskolás csoportban minden kislány Elzának öltözik, fiúkból pedig vegyesen vonul fel sok Batman és Pókember. Ti tudjátok már, hogy minek öltöztetik be idén a gyereket farsangon? Segítünk megtalálni a tökéletes jelmezt.


A farsangi jelmez kiválasztásánál több szempontot érdemes figyelembe vennetek, amiből természetesen az egyik legfontosabb, hogy minek öltözne be szívesen a gyereketek. A farsang valójában a szórakozásról, mókáról szól, így mindenképp kérdezzétek meg őket, hogy mi az a jelmez, karakter, aminek a bőrébe bújva jól érzik magukat.


A többi szempont a tökéletes farsangi jelmez kiválasztásához már a gyerekeknek és a szülőknek is egyaránt fontos. Ilyen például, hogy kényelmes legyen a szett a gyerek számára, ne korlátozza őt a mozgásban, könnyedén tudjon játszani a barátaival. Éppen ezért a BabuArt jelmezei színes, játszós overálokból állnak, amik polárból készültek. A puha és kényelmes anyagú overálokat pedig a farsangi szezon után is lehet hasznosítani játszós délutánokon.Farsangi zsúrokon, eseményeken a gyerekek rohangálnak, játszanak, isznak és esznek. Kényelmes, ha a jelmezhez nem tartozik arcfestés, hiszen a kimelegedett, megizzadt gyerekek könnyen elmaszatolhatják azt. Praktikusabb mind a szülők, mind a gyerek számára, ha nem arcfestéssel, hanem más kiegészítővel, jelzéssel jelenítik meg a karaktert. Webáruházunkban találtok olyan jelmezeket, amiket a már említett kényelmes overálokból, és díszes, egyedi, kézzel készített fejbábokkal kombináltunk.


Fejbábos jelmezeinket bármikor kiegészíthetik egy-egy kézbábbal is, például a macska jelmezhez remekül passzol egy kisegér kézbáb. A jelmezkombinációknak csak a képzeletetek szabhat határt.

Ha igazán különleges farsangi jelmezt kerestek gyermeketek számára, válogassatok webáruházunk kínálatából!

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.