• BabuArt

Mosható Textil Maszk gyerekeknek

Ajánlott a maszk gyerekeknek? Ebben a témában igen megosztóak a vélemények, mind a szakértők, mind a média körében. A legtöbb helyen azt olvashatjuk, hogy a 6 év alatti gyermekeknek nem kötelező maszkot adni, mivel a légzésben és fizikailag is zavarja őket. A 2 éves gyermekek különösen nagy veszélynek vannak kitéve a maszkviselés által, hiszen fulladásveszélyt jelenthet számukra. Mi a helyzet a 6 évnél idősebb gyermekek esetében? Olvass tovább részletes tájékoztatónkért!

A jelenleg rendelkezésre álló ismeretek alapján a gyerekek kevésbé vannak kitéve a koronavírusnak, mint a felnőtt korosztály. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor vajon szükséges-e maszkot hordaniuk, avagy sem. A válasz továbbra sem egyértelmű, azonban ajánlott a szájmaszk használata, ha játszótérre, boltba visszük gyermekeinket, hiszen saját és közösségük védelme érdekében célszerű szájmaszkkal védekezni a fertőzések ellen.

A gyermekek öntörvényűek, így sok szülő egy mindennapos küzdelemnek van kitéve a szájmaszk viselés kapcsán. Gyermekünket számos módon rávehetjük az együttműködésre. Célszerű olyan gyerek szájmaszkot választani, amely kedvenc mesehősét, aranyos figurákat ábrázol. A BabuArt webáruházban is elérhető több nyomott mintás szájmaszk gyermek méretben is. A mintás maszkok mellett buzdíthatjuk őket arra is, hogy díszítsék ki saját maguk az egyszínű maszkokat, így egyfajta önkontrollt és szórakozást is biztosíthatunk számukra. A legfontosabb azonban az, hogy jó példát mutassunk, hiszen gyermekeink utánzás révén tanulnak, így szükségük van egy megfelelő ideálra.

A szakértők véleménye szerint a legjobb maszk gyerekeknek a többször használható, mosható textil szájmaszk. Ez biztosítja számukra a megfelelő légzést, valamint koszolódás esetén könnyen tisztítható. A gyermekek részére webáruházunkban megköthető textil szájmaszkokat is forgalmazunk, amelyeket egyszerűen méretre lehet állítani, valamint gumis szájmaszkok is elérhetőek gyerek méretben, többféle színben.


maszk gyerekeknek

A maszk viselése gyerekeknek nem tér el a felnőtt maszkviselés protokolljától. Az első használat előtt érdemes kimosni és vasalással sterilizálni a maszkokat. A mosást a legjobb, ha 90 °C-on végezzük a megfelelő fertőtlenítés érdekében. A gépi mosás esetén a maszkot minden alkalommal mosózsákba kell tenni, hogy megőrizze eredeti minőségét.

Összegzés

6 éves kortól érdemes beszerezni egy-egy mintás, színes maszkot gyermekeinknek a saját és közösségük védelme érdekében. Elmondhatjuk, hogy a maszkviselés minden kisgyermeknek egy mindennapos teher lehet, amelyen csak a szülők tudnak segíteni. Célunk, hogy webáruházunkban olyan szájmaszkokat forgalmazzunk, amelyek elnyerik a kisgyermekek tetszését és szívesen hordják őket a mindennapok során. Nézz körül textil szájmaszk kínálatunkban!

0 megtekintés
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.