CÉGÜNKRŐL

 

A Contact Nkft közel 20 éve gyárt bábokat és textiljátékokat. Saját fejlesztésű, „BABU” márkanevű, textiljátékai a A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által bevizsgált, zsűrizett és szabadalmi oltalom alatt álló termékek.

Az egyedi, kézzel készült kesztyű- és fejbábok gyerekbarát anyagból készülnek, egészségre káros anyagokat (pl: ASO vagy ragasztó) nem tartalmaznak! A bábokon kívül sok plüssfigura is készül az alkotóműhelyben. Reklámügynökségeken keresztül vagy közvetlenül egyre több cég keresi fel a Contact Nkft-t, hogy promóciós célokra saját kabala figuráját megrendelje. Eddig első sorban élelmiszeripari cégek, filmforgalmazók és szállodák számára készültek plüssfigurák. A szállodák esetében rendszeres és folyamatos megrendelések vannak a kabala figurákra, míg a többi cég esetében általában egyszeri nagyobb megrendelések érkeznek egy-egy marketing kampány támogatásához.
 

BABUART FILOZÓFIA

 

A bábozás egy különleges tevékenység, nem csak szórakoztat, de a személyiséget is fejleszti. Szervezetünk erre építkezve tervezi és készíti bábjait a BabuArt Textiljáték Alkotóműhelyében. Célunk olyan termékek létrehozása, melyek elősegítik a gyermekek személyiségének harmonikus fejlődését, kreativitását, és szociális kapcsolataik fejlesztését.

Munkatársaink a legkiválóbb minőségű alapanyagokat felhasználva, egészségre káros kémiai adalékanyagoktól mentes, ragasztóanyagok és műanyag felhasználása nélkül, kizárólag kézzel varrott technikával készítik a termékeket. A bábok a Magyar Iparművészeti Lektorátus által minősített, egyedi zsűri számmal ellátott alkotások, melyekre a Magyar Szabadalmi Hivatal ipari formatervezési mintaoltalmat jegyzett be.

Az elmúlt időszak eredményeire alapozva büszkék vagyunk a saját tervezőink által megálmodott bábjainkra, hiszen a nemzetközi piacon is sikereket arattunk az Olaszországban, Szlovéniában, Németországban, Svájcban és Ausztriában megrendezett szakkiállításokon és vásárokon.

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.