Sapkák

Ugye Ti is úgy gondoljátok, hogy egy sapka több annál, minthogy megvédje a gyermekek fejét a hideg levegőtől, esőtől és hótól? Mind tudjuk, hogy egy jó sapka kényelmet garantál a viselőjének, ezért mi egyedi mikropolár anyagból készítjük ezeket a fejfedőket, amely egy rugalmas, könnyű, lélegző szintetikus anyag. Kiemelkedő sajátossága, hogy ismételt mosás után is megőrzi jellemző tulajdonságait, ezért nem okoz gondot egy szülőnek sem, ha rendszeresen tisztítani kell gyermeke sapkáját. Ez a szintetikus pamut mindig puha és tapintásra kellemes, ezért a gyermek fejének minden körülmény között komfortot és otthonos érzést kölcsönöz. Fő célunk és küldetésünk, hogy minőségi termékeket készítsünk nektek, ezért a Babu sapkákban garantáltan nem fogtok csalódni!

A Babu sapkákat különböző színben és fazonban tudjátok megrendelni gyermeketek számára. Legyen szó csomós, megkötős vagy csúcsos szabásról, mindegyik típus kapható többféle színpárosításban, hogy megtaláljátok gyermeketekkel azt, amelyik a kedvence lehet. Ezeket a sapkákat tökéletesen tudjátok kombinálni a Babu játszó overálokkal, így egy komplett szettben játszhat gyermeked otthon, az iskolában, de akár a játszótéren is. Mivel a Babu sapkákat és overálokat különféle színekben is meg tudjátok rendelni, ezért bátran szóljatok a többi szülőnek, nagyszülőnek is, hogy minden kicsi egyforma összeállításban élvezhesse az együtt töltött játszós délutánokat, ovis és sulis napokat.

Különböző jelmezekhez, farsangi bulikhoz és beöltözős zsúrokhoz is kitűnő választást jelentenek a BabuArt termékei. Meleg szívvel ajánljuk a sapkákat is, hiszen gyermeketek, unokátok egy kis manó vagy más, szórakoztató figura bőrébe bújhat termékeink segítségével. Nézzetek körül a Babu fejbábjaink között is, hogy megtaláljátok a megfelelő jelmezt gyermeketek számára a következő bulihoz!

Rendeljétek meg gyermeketek, unokátok leendő kedvenc sapkáját! A kényelem és minőség mellett a Babu sapkák különlegesek és divatosak is, így minden kicsi úgy érezheti, hogy ő a legstílusosabb az óvodában, iskolában, de még a játszótéren is. Nézzetek körül együtt termékeink között, hiszen széles választékkal várunk benneteket webáruházunkban!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.