November 25, 2019

Please reload

Legfrissebb híreink

Magyarországon egyedülálló szolgáltatáscsomag: kabalafigurák

March 6, 2018

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb textiltermékek gyártásában. Az utóbbi években egyre több megrendelő keres fel minket, hogy saját kabaláját megrendelje. Ezért a piaci igényekre reagálva létrehoztuk a www.kabalafigura.hu weboldalt, ahol Magyarországon egyedülálló szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Minden vállalkozásnak szüksége lehet kabalafigurákra: sportcsapatoknak, szállodáknak, áruházláncoknak, állami megrendelőknek. Megtervezzük és legyártjuk Önöknek a legkülönbözőbb méretű és formájú figurákat, teljesen személyre szabottan és kiváló minőségben.

 

A minőség garanciája az elmúlt 20 éves tevékenységünk. Nézze meg „termékeink” aloldalunkon  Babu márkanév alatt forgalmazott fejbábjainkat, kézbábjainkat és egyéb textilfiguráinkat.

 

Ezek igazi műalkotások, iparművészeti remekművek. Ezt a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nkft. mint a magyar iparművészeti termékek bírálója 2018. március 1-jén egyedi, magas színvonalú, kiváló minőségű iparművészeti termékekké nyilvánította, minden egyes terméket önálló zsűriszámmal látott el.

 

Reméljük Önt is az elégedett megrendelőink sorában köszönhetjük!

 

 

 

Megosztás
Please reload

Kövess bennünket
  • BabuArt Facebook
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.