November 25, 2019

Please reload

Legfrissebb híreink

Bemutatjuk legfrissebb kabalafiguráinkat

October 4, 2019

 

 

 

 

 

Ismerjétek meg Csobbancsot, aki egy pályázat alapján készült egy vízügyi szervezetnek! Csobbancs képviseli a kristálytiszta víz, valamint a benne élő állatok és növények egységét, a természet szépségeinek és élővilágának védelmét. Csobbancs kivitelezéséből kiindulva több ezer darabos továbbfejlesztett forma áll tervezés alatt, akik a későbbiekben mind hű és szerető gazdára várnak.

 

Találkoztatok már Napraforgóval, a mindig vidám kabalafigurával? Napraforgót egy óvodának készítettük, ahol boldogságot csempészhet minden kisgyermek napjába sárga színével és örök mosolyával. A gyermekek megbízható társra találhatnak személyében, hiszen mindig meghallgatja és támogatja őket, mellettük van bármiről is legyen szó. 

 

Bemutatjuk nektek Sárkánykát, aki egy sportegyesület vadonatúj kabalája! Feladata, hogy bárhol, bármikor motiválja és lelkesítse a csapatot az összes megpróbáltatás előtt.  Bizton állíthatjuk, hogy Sárkányka szerencsét hoz annak a csapatnak, aki a magáénak tudhatja, és támogatja őket odaadó szeretetével minden helyzetben.

 

Ugye mindenki ismeri a Hupikék Törpikék című mesét? Ugyan nem a magas hegyek mögött és hatalmas fák között, de bemutatjuk nektek a mindig vidám Törpillát! Törpilla egy sportegyesületnek készült jelmez, akit egy róla elnevezett kupa ihletett.A kabalajelmez, csak úgy, mint a figura, összetartja és támogatja a csapatot, ráadásul szerencsét is hoz nekik a megmérettetések során.

Megosztás
Please reload

Kövess bennünket
  • BabuArt Facebook
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.