Kabalafigura tervezés és gyártás

-sportegyesületek részére-

A kabalafigurák hagyománya a sportban egészen a 19. századi Amerikáig nyúlik vissza, ahol több baseball, kosár- vagy focicsapatnak volt egy lelkesítő, szerencsehozó kabalája. A hagyomány még ma is él, hiszen számos csapat rendelkezik kabalafigurával.

Minden csapatnak szüksége van egy saját kabalafigurára!

Ha te is csapatban sportolsz, már tapasztalhattad, hogy mennyire fontos a közös motiváció és lelkesedés a jó teljesítmény érdekében. Egy kabalafigura ebben is segítségedre lehet!

Úgy tartják, hogy a kabalafigura szerencsét hoz, így minél több sikerben lehet részed csapatoddal

Motivál, lelkesít és összetartja a csapatot. A kabalafigurához mindig fordulhatsz, ha pozitív energiára van szükséged

Egy kabalafigura önbizalmat és magabiztosságot ad, segít a teljesítmény fokozásában is

A kabalafigura nem csak a csapat tagjait tartja össze, hanem a rajongók szívébe is belopja magát, így még több szurkolóra számíthattok

Akár van már elképzelés...

Fogadjatok be csapatoddal plusz egy főt magatok közé, aki szerencsét hoz a következő megmérettetésen! Alkossuk meg együtt a csapat szívéért és lelkéért felelős legújabb tagot!

...akár nincs

Mi segítünk megálmodni és életre kelteni

csapatod számára a tökéletes kabalát

Referencia munkáink sport témakörben

Show More

Kérjen ajánlatot egyedi

kabalafigurára!

Az egyedi célra készített ( speciális célú, saját logóval ellátott ) termékek esetében a termék ára mellett egyszeri tervezési díjat számítunk fel, mely tartalmaz egy darab mintapéldányt. Az utánrendeléseknél ez a költség már nem jelentkezik. Az első termék ára a bonyolultságtól függően 8890 Ft-11430 Ft.

 

Lehetőség szerint pontos grafikai elképzelést kérünk a figuráról. Amennyiben grafikával nem rendelkeznek, úgy mi azt 3 nézetben elkészítjük 30.000 Ft+ áfa díjazásért.

A legkisebb méret 18 cm amit vállalunk. Ez az a méret, ahol látszik a figura formája, minden részlet kidolgozható. Bizonyos esetekben 10cm, ha a figura formája és alakja engedi, de ebben az esetben a részletek nem feltétlenül látszódnak

Amennyiben úgy érzi, hogy telefonon könnyebben el tudja mondani, hogy milyen egyedi céges bábot álmodtak meg, hívja a

+36 20 458 4226

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb textiltermékek gyártásában. Az utóbbi években egyre több megrendelő keres fel minket, hogy saját kabaláját megrendelje. Ezért a piaci igényekre reagálva létrehoztuk a www.kabalafigura.hu weboldalt, ahol Magyarországon egyedülálló szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Minden vállalkozásnak szüksége lehet kabalafigurákra: sportcsapatoknak, szállodáknak, áruházláncoknak, állami megrendelőknek. Megtervezzük és legyártjuk Önöknek a legkülönbözőbb méretű és formájú figurákat, teljesen személyre szabottan és kiváló minőségben.

 

A minőség garanciája az elmúlt 20 éves tevékenységünk. Nézze meg „termékeink” aloldalunkon  Babu márkanév alatt forgalmazott fejbábjainkat, kézbábjainkat és egyéb textilfiguráinkat.

 

Ezek igazi műalkotások, iparművészeti remekművek. Ezt a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nkft. mint a magyar iparművészeti termékek bírálója 2018. március 1-jén egyedi, magas színvonalú, kiváló minőségű iparművészeti termékekké nyilvánította, minden egyes terméket önálló zsűriszámmal látott el.

 

Reméljük Önt is az elégedett megrendelőink sorában köszönthetjük!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.