Báb termékkategóriák

Vigyél színt a játékidőbe egyedi BabuArt bábokkal! Válogass hatalmas kínálatunkból kézbábokat, rendelj különleges fejbábjaink közül, melyekben kicsik és nagyok egyaránt örömmel játszanak! Válassz ki a BabuArt bábok kategóriái közül egyet, és vásároljon kézzel készített, minőségi játékot, játszó overált vagy jelmezt!

Kézbábok
asd
Fejbábok
Csomagajánlatok
Jelmezek
5 ujjas kézbábok
Ujjbábok
Sapkák
Bubóka alvó báb
Játszó overálok
Show More

Vigyél színt a játékidőbe egyedi BabuArt bábokkal! A bábozás és a bábokkal történő dramatizálás számos jótékony hatással bír. Többek között fejleszti a gyermekek beszédkészségét, szociális kapcsolatait, mozgáskoordinációjukat, problémamegoldó képességüket. Számos pedagógia és fejlesztői módszer említi a bábozás pozitív hatásait, amiket összegezve elolvashatsz a honlapunkon is, ide kattintva. Bábjaink, textiljátékaink és overáljaink mind gyerekbarát anyagból készülnek, az egészségre káros anyagokat (pl: ASO vagy ragasztó) nem tartalmaznak. Kézzel készített, egyedi bábjainkat a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft szerzői jogvédelem alá eső igényesen kivitelezett kézműves terméknek minősítette.

 

Különleges bábjaink kreatívvá és meséssé teszik az unalmasnak tűnő délutánokat is, hiszen a bábok elrepítenek egy új, varázslatos világba. Válogass hatalmas kínálatunkból kézbábokat, rendelj különleges fejbábjaink közül, melyekben kicsik és nagyok egyaránt örömmel játszanak! Minőségi, kézzel készített fejbábjainkat gyerek és felnőtt méretben is készítjük, így az egész család számára izgalmas játéklehetőséget, szerepjátékot biztosítanak. A még színesebb játékélményért fejbábjaink párosíthatók kéz- vagy ujjbábjainkkal, így akár több karakter is eljátszható egyszerre, ezzel még több és izgalmasabb, kreatívabb pillanatot okozva a játszóknak. Azok, akik kedvenc meséiket jelenítenék meg bábjáték közben, bátran keresgélhetnek csomagajánlataink közül, ahol vásárlóink legkedvesebb gyerekkori meséinek szereplőit állítottuk össze, hogy így adják tovább a történetet gyermeküknek, unokáiknak. Csomagajánlatainkban még kedvezőbb áron vásárolhatók meg egyedi Babu kéz- és fejbábjaink egyaránt. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél több mese szereplőit szerezhessék be vásárlóink.

Szeretnéd megajándékozni gyermeked, unokád kedvenc mese vagy plüss figurájával, házikedvencével báb formában is? Küldj nekünk fotót, mi pedig elkészítjük egyedi bábfigurádat!  Válassz ki a BabuArt bábok kategóriái közül egyet, és vásárolj kézzel készített, minőségi játékot, játszós overált vagy jelmezt webáruházunkból!

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.