Kézzel készített ujjbáb kínálatunk

A Babu ujjbáb kézzel készített, ujjakra egyesével felhúzható bábok csoportjába tartozik. Gyermekeink egészségének védelme érdekében az alapanyag kiválasztása és a gyártás során is ügyelünk arra, hogy a végtermék ne tartalmazzon egészségre káros anyagokat, mint az ASO vagy a ragasztó. Az ujjbábokat mikropolár és plüss anyagból készítjük el, melyek biztosítják a puha tapintásukat. Kínálatunkban megtalálható szinte minden házi- és vadon élő állat, így számos mese és történet előadható segítségükkel.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a MANK Nonprofit Kft. hivatalos zsűrije a következőképpen jellemezte ujjbáb palettánkat:

„Az ujjbábok színgazdag, fantáziadús, a maguk egyszerűségében is rendkívül karakteres alkotások”.

Ujjbábjáték pozitív hatása a gyermekek fejlődésére

Kiemelt célunk, hogy bábjaink feledhetetlen pillanatokat szerezzenek minden gyermek és felnőtt számára, éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a részletek kidolgozására. A Babu játékok megtervezése, kifejlesztése és gyártása során prioritást élvezett, hogy olyan termékeket készítsünk, melyek elősegítik a gyermekek fejlődését számos területen. Az ujjbábjáték is egy tökéletes közeg és eszköz arra, hogy fejlesszük a gyermekek kreativitását, személyiségét, beszédkészségét. Ezen felül hozzájárul ahhoz is, hogy a gyermekek feloldódjanak játék közben és szociális kapcsolatokat építsen ki társaikkal.

 

A játék során egy másik szerepbe bújhatnak, ami által könnyebben feloldódnak, könnyebbé válik a kommunikáció. Eközben szókincsük is gyarapodhat, hiszen felszínre törhetnek a passzív, már ismert kifejezések is.

Idegennyelv tanulása ujjbáb segítségével

Az ujjbábokkal az óvodások és kisiskolások idegen nyelv tanulása is elősegíthető. Egy kézen egyszerre több karaktert is megjeleníthetünk, így külön tanulhatók azok nevei és tulajdonságaik. Ennek köszönhetően szereplők között könnyű váltogatni, és könnyű visszautalni a korábban elhangzott idegennyelvű kifejezésekre is. Érdemes történeteket is kötni az ujjbáb karakterekhez, hiszen így az újonnan tanult idegen szavakat is könnyebben felidézhetik.

 

Válasszátok ki együtt gyermekeddel a legkedveltebb figurákat, hogy már a webshopos megrendelés során elkezdődhessen a mese, a játék és a közös történet.  Kívánjuk, hogy legalább annyi örömteli pillanatot és boldogságot szerezzenek Nektek is Babu bábjaink, mint amennyit nekünk szereznek tervezésük és készítésük során.

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.