Ujjbábok

Bemutatjuk kézzel készített Babu ujjbábjainkat, melyekkel gyermeked otthon, az óvodában és iskolában egyaránt felhőtlen, boldog pillanatokat élhet át játék közben.

A Babu ujjbábok amellett, hogy kézzel varrott technikával készülnek, nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat (pl: ASO vagy ragasztó). Mindemellett a bábokat mikropolár, plüss anyagból készítjük el, amely nem sérti a gyermekek bőrét játék közben. Kínálatunkban szinte minden házi- és vadon élő állat megtalálható, így bármilyen történet elmesélhető segítségükkel. A Babu ujjbábok közül számos darab hivatalos zsűri által minősített termék, a MANK Nonprofit Kft. szakértelme szerint „az ujjbábok színgazdag, fantáziadús, a maguk egyszerűségében is rendkívül karakteres alkotások”.

Kiemelt célunk, hogy bábjaink feledhetetlen pillanatokat szerezzenek minden gyermek és felnőtt számára szórakozás, játék közben. Emellett különös figyelmet fordítunk, hogy olyan termékeket készítsünk, melyek elősegítik a gyermekek fejlődését. A bábjáték tökéletes eszköz arra, hogy fejlesszük a gyermekek kreativitását, személyiségét, beszédkészségét, valamint erősen hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek feloldódjon játék közben és szociális kapcsolatokat építsen ki a többi gyermekkel. Bábozás során egy másik szerepbe bújhatnak, könnyebben feloldódhatnak és szókincsük is gyarapodhat közben, hiszen felszínre törhetnek a passzív, már ismert kifejezések is. Az ujjbábokkal az idegen nyelv tanulása is elősegíthető, mivel a gyerekek így valamilyen történethez, karakterhez tudják kötni a megtanult szavakat, ezért könnyebben emlékezhetnek rá.

A Babu ujjbábokkal minőségi elfoglaltságot biztosíthatsz gyermeked számára, így teljes szívből ajánljuk neked a BabuArt webáruházat, ahol különböző bábok közül válogathatsz. Válasszátok ki gyermekeddel a legkedveltebb figurákat, meséljetek el közösen egy történetet! Garantáljuk, hogy a Babu ujjbábokkal sok szórakoztató pillanatot, emlékezetes élményt szerezhettek.

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel.: +36 20 458 4226

E-mail: info@babu.hu

5000 Szolnok

Tószegi út 43.

© 2017 BabuArt - Contact Nkft.